Vind de goedkoopste verhuizers in uw regio

Wie zijn wij ?


Goedkope-verhuisbedrijven.nl is een initiatief van Treechicken BV, specialist op het gebied van online informatieverstrekking en vergelijking. Wij werken samen met talloze grote en kleine partners om consumenten te ondersteunen in de keuzes voor – in dit geval – verhuisbedrijven.

Via deze website kunt u binnen 1 stap meerdere offertes aanvragen bij goedkope verhuisbedrijven direct in uw eigen regio. Na het versturen van het (gratis en vrijblijvende) formulier ontvangt u binnen enkele uren tot werkdagen offertes voor uw specifieke werkzaamheden. De aanbiedingen kunt u op uw gemak vergelijken. Deze service kost niets en u bent tot helemaal niets verplicht, maar kan u wel tot vele honderden euro’s besparen op uw verhuizingskosten.

Treechicken BV

Aston Martinlaan 56c

3261 NB Oud-Beijerland

KvK-nr 51797917

BTW nr NL850176165B01

Wat doen wij ?

Veel consumenten zijn nieuwsgierig naar de kosten van het laten verzorgen van (delen) van een verhuizing. Op internet zijn er websites te vinden met richtprijzen. Echter wil men 100% zeker de kosten weten dan zal men een offerte op maat aan moeten vragen bij een verhuisbedrijf. Echter wist u dat uit recent onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat er grote verschillen bestaan tussen de tarieven die verhuisbedrijven hanteren. Sommige bedrijven zijn tot wel 8(!) keer zo duur als anderen, wat duizenden euro's scheelt.
Het is daarom verstandig om offertes aan te vragen bij verschillende verhuissbedrijven in de eigen regio. Door deze tarieven te vergelijken weet men zeker dat men niet teveel gaat betalen.
Treechicken is een bedrijf dat voor tientallen branches websites heeft ontwikkeld waarbij bezoekers eenvoudig in slechts 1 stap bij verschillende lokale en regionale bedrijven een vrijblijvende en gratis offerte aan kunnen vragen. Hierdoor bespaart de consument kostbare tijd en kan zich goed oriënteren en weloverwogen keuzes maken.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze website? Dan kunt u via onderstaand formulier contact met ons opnemen.